Over Dr. Kevin Gmelig Meijling

Dr. Kevin Gmelig Meijling volgde zijn opleiding tot dermatoloog in Nederland in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hij werkzaam als senior-staflid en dermatochirurg (Mohs) in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en opende hij in 2018 zijn eigen praktijk aan de Jan van Rijswijcklaan in Antwerpen: een medische praktijkruimte met een luxe uitstraling. Dr. Kevin Gmelig Meijling is niet geconventioneerd.

Behandelingen

1.

Algemene dermatologie, huidkanker, moedervlekken, wondzorg, en chronische dermatologie.

2.

Dr. Gmelig Meijling is bovendien Mohs chirurg en dermatochirurg in het UZA. Met deze chirurgische expertise en de specifieke kennis van de huid, is hij uiterst bekwaam in de chirurgische behandeling van allerlei huidafwijkingen.

3.

Chirurgische behandeling van storende plekjes, overmatig zweten, huidverjonging, injectables (spierontspanners), chemische peelings en PRP. Het is Dr. Gmelig Meijling’s missie om patiënten er op hun best uit te laten zien, zonder dat dit onnatuurlijk oogt.

4.

U kunt ook voor een discrete consultatie van SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen) bij Dr. Gmelig Meijling terecht, net als voor andere huidaandoeningen en cosmetische problematiek in de genitale zones.